Friday, 19 August 2011

*OpEn SeSaMe.....*


Peace be upon to u….
Bismillah
My name ammar eirfan bin suhaimi u can called me ammar or irfan  tp
Klu nme2 bez aq ambk lah tp nme yg kurenggg aq x mnat lah sbb ia akan jd doa kpd ak
Krn setiap nme ada mksd tersendiri…
Conclusion Nme panggilan ak x ksah asalkan dapat merapatkan ukhuwah antara kwn aq….
Krn muslim itu bersaudara…


Thaknz 2 my beautiful mom n my pa (muaaaaaah) bcoz them qa kwar menerjah dunia baru  dan diberi amanah dan tanggungjwb kat ak krn setiap dilahirkan adalah untuk ibadah kepada allah s.w.t

Ak teringat kata2 seorang yang ak sngt hikmah krn dye slalu bnyak bg kata2 hikmah yg ak x pernah dgr dye ada ckp ‘‘ko kna slalu patuh kat ibu bapa ko ble ada mslh n melarat baik ko balik umah makan nasi hasil dari buah tangan ibu ko kerana kat ibu ada berani dan bapa ada syafaat nn pada guru ada berkat dan pada nabi ada syafaat’’

Ok lah that’s my bio skit2 lah(x leh bnyk2 nnt bhye plak)
K tq for seeing my newesst posting
wasalam



4 comments:

  1. great...bagus ar...nk berblog ni kena ade kesungguhan,aku pun mls nk urus blog,time ade mase lpg jer post...so keep in tract ok

    ReplyDelete
  2. try cari satu tema ygbetul2 sesuai ngan ko...pastu keep track on that...aku punye blog tak de tema,huhu..asal ade idea ke aku tulis

    ReplyDelete
  3. usaha untuk post entry yang mensrik dan bermanfaat .. salam ukhwah :)

    ReplyDelete